Villkor

Dessa villkor gäller för all försäljning av varor och tjänster från The Brand Studio STHLM till slutkund. Köp- och säljvillkoren tillsammans med din beställning, den bekräftade ordern/beställningen ligger till grund för köpeavtalet.
Vi 
förbehåller oss rätten att när som helst göra ändringar i dessa villkor.

Vi eftersträvar att ge våra kunder så korrekt information om våra tjänster som möjligt. Vi förbehåller oss dock rätten för skriv- och tryckfel som kan förekomma, vilket kan leda till att vi inte lyckas leverera enligt det som skrivits på vår hemsida, i vår marknadsföring eller på annat sätt.

Vidare så förbehåller vi oss rätten till att avbryta din beställning eller delar av den, då vi inte har möjlighet att leverera. I dessa situationer så kommer du att få besked om detta från oss och de eventuella alternativ vi kan erbjuda istället. Du kommer då att ha möjlighet att acceptera det nya erbjudandet från oss eller avbryta din beställning/order.

Nöjdhetsgaranti

Vi gör alltid vårt yttersta för att våra kunder ska känna sig nöjda med våra tjänster. Kunden och The Brand Studio STHLM skall samarbeta för att komma fram till ett slutresultat som du som kund ska bli nöjd med.

Undantag: Om kunden inte svarar på e-post, kommer med feedback eller återkopplar i löpet av 10 arbetsdagar, så anses uppdraget som slutfört och nöjdhetsgarantin blir ogiltig.

Ändringar efter slutfört arbete kommer att faktureras till gällande timpris.

TRYCK PÅ EGNA KLÄDER?
Vi trycker i allmänhet bara plagg som ni köpt genom oss av den enkla anledningen att vi annars inte kan garantera att plagget tål värmen vid tryck. Vi kan trycka på annat plagg om du ändå vill det, men då kan vi inte lämna någon garanti på att plagget eller trycket håller och har heller ingen möjlighet att ersätta det.

Offert

  • Evenutekk frakt tillkommer.
  • Vi reserverar oss för eventuella prisförändringar och felskrivningar.
  • Vi förbehåller oss rätten att leverera +/-10% på tryckta produkter. Alla priser är exklusive moms.
  • Offerten är giltig 1 månad från offertdatum. Vid större förändringar lämnas ny offert.
  • Fler korrektur/korrigeringar än angivet debiteras löpande per timme á 900 kr. 3 korrektur gäller om antal inte står angivet.
  • Kunden ansvarar för materialets innehåll och riktighet, t ex att textinnehåll och stavning är korrekt. Detta gäller även i juridisk mening.
    - Om inget annat anges, är det kunden som författar textmaterialet och ansvarar för korrekturläsning.

 

Betalning

På de tjänster vi inte kräver förhandsbetalning så utställs faktura inom 14 dagar från beställning eller då tjänsten är färdigställd, vilket som än inträffar först. Om du inte hör av dig eller svarar med eventuell feedback till oss inom 10 arbetsdagar så anses din beställning/order som slutförd och fakturan ställs ut.

Slutbetalningen kan du genomföra via betalning till vårt bankkonto via BG eller via Swish om så önskas. Vid utebliven betalning skickar vi ut max två påminnelser, därefter kommer kravet att skickas till inkasso. Betalningsvillkoren är på 30 dagar. Efter förfallodatum debiteras dröjsmålsränta med 15%. Förseningsersättning utgår med 450 kronor.

Logotyp:
Förskottsbetalning med 50% innan arbetet startar. Resterande belopp faktureras i efterskott på 30 dagar då materialet är klart.

Webbsida:
Faktureras i efterskott på 30 dagar då arbetet är klart. Vid större projekt kan eventuellt förskottsbetalning på 50% behöva tas ut.

Trycksaker, annonser och övrig formgivning:
Faktureras i efterskott på 30 dagar då arbetet är klart. Vid större projekt kan eventuellt förskottsbetalning på 50% behöva tas ut.

Grafisk profil:
Förskottsbetalning med 50% på arbetet med logotypen innan arbetet startar. Resterande belopp faktureras i efterskott på 30 dagar då materialet är klart.

 

Ångerrätt och återköp

Grafisk design och formgivning:
Eftersom produkterna är digitala filer, finns det inte något sätt att fysiskt skicka "tillbaka" produkten för en återbetalning eller utbyte. Kunden är införstådd med att den köpta logotypen inte kan återlämnas. När väl arbetets anpassning av dessa inletts gäller inte ångerrätten. Vi ersätter en skadad fil med samma fil, om en sådan begäran görs. Vi strävar efter fullständig kundtillfredsställelse, så kontakta oss snarast angående eventuella problem som uppstår i samband med ditt köp.

Privatpersoner:
The Brand Studio STHLM följer de krav som ställs av konsumentverket enligt Ångerrätt vid distanshandel. Vår ångerrätt går under “varor som tillverkas speciellt efter dina önskemål”.

Företag, offentliga instanser och näringsidkare:

Inga returer med pengarna tillbaka garanti gäller utan att detta avtalats skriftligt på förhand. Inga undantag till detta.

Reklamation

Innan fel rapporteras till oss, bör kunden undersöka om felet kan orsakas av anledningar utanför vår kontroll. I de fall där kunden kan påvisa att tjänsten/produkten inte fungerar enligt de föreskrifter vi angivit så ska detta rapporteras till oss inom rimlig tid efter att detta fel har eller bör ha upptäckts. Det ställs inga formella krav på utformningen av reklamationen men den bör vara skriftlig av bevisgrundande skäl. Det ska framgå i meddelandet (reklamationen) vilka slags åtgärder kunden önskar att vi ska åtgärda.

TRYCK PÅ EGNA KLÄDER?
Vi trycker i allmänhet bara plagg som ni köpt genom oss av den enkla anledningen att vi annars inte kan garantera att plagget tål värmen vid tryck. Vi kan trycka på annat plagg om du ändå vill det, men då kan vi inte lämna någon garanti på att plagget eller trycket håller och har heller ingen möjlighet att ersätta det.

Upphovsrätt

The Brand Studio STHLM äger den juridiska upphovsrätten på framtaget material tills att arvodet är 100% betalt. All design tillfaller kunden, obegränsad och royaltyfri användning av design efter betalning av alla fakturor. Vi förbehåller oss rätten att visa design i vår portfolio och i vårt reklammaterial. All design, alla koncept eller annat material som visas för kunden, men som inte valts av kunden förblir full egendom av The Brand Studio STHLM. 

Koncept, text och bild på den här webbplatsen tillhör The Brand Studio STHLM. Det är skyddat enligt lagen om upphovsrätt och får ej kopieras och användas utan medgivande. Att dela och länka till sidorna går jättebra.


Generell sekretesspolicy

The Brand Studio STHLM (hädanefter kallad TBS eller vi) är ansvarig för denna webbplats. Företaget är registrerat i Nynäshamn, Sverige. Vi är medveten om vikten av att skydda sekretessen för personlig och finansiell information. För att skydda den information du ger oss har vi instiftat strikta riktlinjer och säkerhetsåtgärder. När du registrerar dig online på vår webbplats www.gtk.se eller via vårt kontor godkänner du att vi bearbetar och använder inlämnade personuppgifter i enlighet med denna sekretesspolicy. Sekretesspolicyn gäller för alla personuppgifter som samlas in, bevaras eller används av TBS. Det är viktigt att du läser och förstår vår Sekretesspolicy innan du använder våra tjänster.

 

Vilken information sparar/lagrar/samlar The Brand Studio STHLM?

TBS sparar och lagrar personlig data från alla webbplatsbesökare som registrerar information på webbplatsen eller handlar i webbshopen. Vi samlar och skyddar också viss personlig information, såsom namn, företagsadress, företagstelefonnummer och företagets e-postadress, etc. från våra kunder. För att ge dig en bättre upplevelse kan vi kombinera den information som du ger oss med annan information som är tillgänglig för allmänheten. För dig som är hemsidekund hos oss spar vi även information om din hemsida och domän (webbadress), så som inloggningsuppgifter etc.

 

Hur använder The Brand Studio STHLM den information som du anger?

Vi använder informationen för att förbättra och anpassa din shoppingupplevelse hos oss och för att kommunicera med dig i enlighet med denna policy. Om du delger oss din information, antingen på vår webbplats, genom kommunikation via e-mail, eller till vårt kontor, kommer vi använda den informationen för att behandla de beställningar du gör hos oss och för att hålla dig informerad om speciella events eller kampanjer. I övrigt använder vi den information du ger oss för att se över vår prestation och för att förbättra våra tjänster och vår service till dig samt för att kommunicera med dig om du gjort en beställning. Vi kan också komma att, utan begränsning, använda information om ditt produktintresse och inköp från oss för att förbättra vår webbplats, samt din online- och/eller kontakt med vårt kontor.

 

Hur länge sparar vi din information? 

Vi sparar endast information så länge som anses vara fördelaktigt för dig, dvs nödvändigt för att vi ska utföra våra kontraktuella åtaganden gentemot dig samt för att möta de lagstadgade lagringstiderna. Om du skulle vilja bli borttagen så var vänlig kontakta info@thebrandstudio.se.

 

Delar The Brand Studio STHLM din information till andra?

TBS säljer, hyr ut eller avslöjar inte våra kunders namn, postadress, e-postadress eller annan personlig information. Vi lämnar inte ut din information på annat sätt till tredje part, såvida vi inte är skyldiga att göra detta enligt lag eller i samband med rättsligt anspråk eller förfarande.

  

Säkerhet

TBS använder lämpliga och tillgängliga säkerhetsåtgärder för att skydda den information som du lämnat till oss. Samtidigt som vi vidtar rimliga åtgärder för att skydda din personliga information från obehörig tillgång, intrång eller användning accepterar du att ingen internet-dataöverföring kan vara säker från tillträde av oavsiktliga mottagare. Detta gör att du inte kan hålla oss ansvariga för brott mot säkerheten om det inte är på grund av försumlighet.

 

Riktighet och upprätthållande 

Du har rätt att begära tillgång till och korrigering av alla personuppgifter som du lämnar till oss. Du kan ta bort ditt namn från vår marknadsföringslista och/eller användare genom att kontakta vår kundtjänst på: + 46 8 520 200 66 eller genom att kontakta oss via e-post: info@thebrandstudio.se

 

Accepterande av sekretesspolicy och modifieringar 

Genom att besöka och använda dig av TBS´s webbplats, göra inköp i vår webbshop (www.goodgiveaways.se), eller ange personlig information till vårt kontor samtycker du till vår användning och utlämnande av information på det viset som beskrivs i denna sekretesspolicy. Vi förbehåller sig rätten att vid vissa tillfällen göra ändringar i sekretesspolicy och/eller praxis. Den aktuella policyn finns tillgänglig på vår webbplats och vi uppmanar dig att läsa den, speciellt varje gång du använder vår webbshop. Vi kommer att meddela dig eventuella ändringar i vår sekretesspolicy genom att publicera ändringarna på vår webbplats.

 

Kontakta oss!

Slå oss en signal, skriv ett mail eller skicka ett meddelande 
med hjälp av vårt kontaktformulär så hör vi av oss.

The Brand Studio STHLM

info@thebrandstudio.se
tel. 08 520 200 66

Besöks-/leveransadress: 
Hammarhagsvägen 26
149 45 Nynäshamn

Skicka tunga filer »