Villkor

Dessa villkor gäller för all försäljning av varor och tjänster från The Brand Studio STHLM till slutkund. Köp- och säljvillkoren tillsammans med din beställning, den bekräftade ordern/beställningen ligger till grund för köpeavtalet.
Vi 
förbehåller oss rätten att när som helst göra ändringar i dessa villkor.

Vi eftersträvar att ge våra kunder så korrekt information om våra tjänster som möjligt. Vi förbehåller oss dock rätten för skriv- och tryckfel som kan förekomma, vilket kan leda till att vi inte lyckas leverera enligt de som skrivits på vår hemsida, i vår marknadsföring eller på annat sätt.

Vidare så förbehåller vi oss rätten till att avbryta din beställning eller delar av den, då vi inte har möjlighet att leverera. I dessa situationer så kommer du att få besked om detta från oss och eventuellt de alternativ vi kan erbjuda istället. Du kommer då att ha möjlighet att acceptera det nya erbjudandet från oss eller avbryta din beställning/order.

Nöjdhetsgaranti

Vi gör alltid vårt yttersta för att våra kunder ska känna sig nöjda med våra tjänster. Kunden och The Brand Studio STHLM skall samarbeta för att komma fram till ett slutresultat som du som kund ska blir nöjd med.
Undantag: Om kunden inte svarar på e-post, kommer med feedback eller återkopplar i löpet av 10 arbetsdagar, så anses uppdraget som slutfört och nöjdhetsgarantin blir ogiltig.

Ändringar efter slutfört arbete kommer att faktureras till gällande timpris.

Betalning

På de tjänster vi inte kräver förhandsbetalning så utställs faktura inom 14 dagar från beställning eller då tjänsten är färdigställd, vilket som än inträffar först. Om du inte hör av dig eller svarar med eventuell feedback till oss inom 10 arbetsdagar så anses din beställning/order som slutförd och fakturan ställs ut.

Slutbetalningen kan du genomföra via betalning till vårt bankkonto via BG eller swish. Vid utebliven betalning, skickar vi ut max två påminnelser, därefter kommer kravet att skickas till inkasso.

Logotyp:
Förskottsbetalning med 50% innan arbetet startar. Resterande belopp faktureras i efterskott på 30 dagar då materialet är klart.

Webbsida:
Faktureras i efterskott på 30 dagar då arbetet är klart. Vid större projekt kan eventuellt förskottsbetalning på 50% behöva tas ut.

Trycksaker, annonser och övrig formgivning:
Faktureras i efterskott på 30 dagar då arbetet är klart. Vid större projekt kan eventuellt förskottsbetalning på 50% behöva tas ut.

Grafisk profil:
Förskottsbetalning med 50% på arbetet med logotypen innan arbetet startar. Resterande belopp faktureras i efterskott på 30 dagar då materialet är klart.

Ångerrätt och återköp

Eftersom produkterna är digitala filer, finns det inte något sätt att fysiskt skicka "tillbaka" produkten för en återbetalning eller utbyte. Kunden är införstådd med att den köpta logotypen inte kan återlämnas. När väl arbetets anpassning av dessa inletts gäller inte ångerrätten. Vi ersätter en skadad fil med samma fil, om en sådan begäran görs. Vi strävar efter fullständig kundtillfredsställelse, så kontakta oss snarast angående eventuella problem som uppstår i samband med ditt köp.

Privatpersoner:
The Brand Studio STHLM följer de krav som ställs av konsumentverket enligt Ångerrätt vid distanshandel. Vår ångerrätt går under “varor som tillverkas speciellt efter dina önskemål”.
Företag, offentliga instanser och näringsidkare:
Inga returer med pengarna tillbaka garanti gäller utan att detta avtalats skriftligt på förhand. Inga undantag till detta.

Reklamation

Innan fel rapporteras till oss, bör kunden undersöka om felet kan orsakas av anledningar utanför vår kontroll. I de fall där kunden kan påvisa att tjänsten/produkten inte fungerar enligt de föreskrifter vi angivit så ska detta rapporteras till oss inom rimlig tid efter att detta fel har eller bör ha upptäckts. Det ställs inga formella krav på utformningen av reklamationen men den bör vara skriftlig av bevisgrundande skäl. Det ska framgå i meddelandet (reklamationen) vilka slags åtgärder kunden önskar att vi ska åtgärda.

Upphovsrätt

The Brand Studio STHLM äger den juridiska upphovsrätten på framtaget material tills att arvodet är 100% betalt. All design tillfaller kunden, obegränsad och royaltyfri användning av design efter betalning av alla fakturor. Vi förbehåller oss rätten att visa design i vår portfolio och i vårt reklammaterial. All design, alla koncept eller annat material som visas för kunden, men som inte valts av kunden förblir full egendom av The Brand Studio STHLM. 

Koncept, text och bild på den här webbplatsen tillhör The Brand Studio STHLM. Det är skyddat enligt lagen om upphovsrätt och får ej kopieras och användas utan medgivande. Att dela och länka till sidorna går jättebra.

Kontakta oss!

Slå oss en signal, skriv ett mail eller skicka ett meddelande 
med hjälp av vårt kontaktformulär så hör vi av oss.

The Brand Studio STHLM

info@thebrandstudio.se
tel. 08 520 200 66

Besöks-/leveransadress: 
Hammarhagsvägen 26
149 45 Nynäshamn

org.nr. 871124-XXXX

Skicka tunga filer »