Giveaways med mervärde

rosa


Länge leve ditt varumärke genom en positiv snackis.

När du vill marknadsföra ditt företag är presentreklam med tryck och giveaways med tryck både en uppskattad och effektiv metod. Varje dag tar en genomsnittlig person emot tusentals budskap via olika mediekanaler. För att klara av att sålla det som är intressant stänger medvetandet av ca 95% av bruset. Om du istället placerar ditt varumärke på produkter som dyker upp i helt andra sammanhang - på fritiden, en isig morgon eller vid fikapausen - får du en helt annan effekt. Då sjunker det in, växer och blir kanske rent av en snackis. I garanterat positiva ordalag. Om man väljer en genomtänkt produkt är presentreklam ett kostnadseffektivt sätt att marknadsföra sitt varumärke. 


"En smakfullt placerad logotype på rätt produkt vid rätt tillfälle är ett väldigt kostnadseffektivt sätt att bygga ett varumärke."Enklaste sättet är att trycka din logotyp, och kanske budskap på en reklamprodukt, på en giveaway som lätt går att dela ut i mängder. Förutom ditt varumärke sprider du då också glädje, uppskattning och generositet. Positiva känslor som stannar kvar lång tid framöver då din gåva används om och om igen! Presentreklam är också ett mycket uppskattat sätt att bekräfta relationer till kunder och anställda. Presentreklam används ofta som semestergåva till anställda och kunder eller vid utmärkelser och jubileum.

» Se några av våra produktkataloger här.


The Brand Studio levererar produktmedia och profilartiklar som reklamgodis och reklampennor.  Förutom traditionella reklamartiklar kan vi hjälpa dig med nya idéer som passar din bransch och din målgrupp. 
Planerar du ett event och letar efter smarta produkter att marknadsföra er med? Hos oss hittar du ett  brett sortiment av promotion, giveaways och reklamartiklar. Ni kommer garanterat att hitta produkter som passar just era behov. Vet du inte vad du söker? Lugn. Vi hjälper dig att hitta rätt. Vi har ett brett nätverk av leverantörer och för oss är ingenting omöjligt.

2fa41779-9fbf-463a-9227-e82b74e309df4

 

 

 


Prisvärd exponering.

Visste du att du kan trycka valfritt budskap på 90.000 isskrapor för samma kostnad som en helsida i Aftonbladet. Isskrapan räddar sedan många isiga morgnar under flera år medan tidningen slängs efter en dag. Vilket ger mest?


 

Behöver du hjälp att hitta rätt i profildjungel?

Fyll i formuläret nedan så hjälper vi dig!

Kontakta oss