Profilkläder som skapar sammanhållning

 

Med en rätt avvägd profilering blir ditt nästa inköp av profilkläder en bra investering och inte bara en nödvändig kostnad. 
Vi samarbetar med Sveriges mest prisvärda leverantörer av arbetskläder och profilprodukter, och kan erbjuda allt från tryckta pennor till jackor för alla slags företag. Syftet med profilering är att utmärka och synliggöra ditt företag i en positiv bemärkelse, och därmed skapa en ökad medvetenhet om de värden och kvaliteter ditt företag representerar. 
     För väletablerade företag världen över är profilkläder och artiklar en viktig del av marknadsföringen och kommunikationen. När du väljer profilkläder till ditt företag bör du också tänka på att ert varumärke förknippas med de produkter du väljer. Om ditt företag har ett varumärke som ska andas kvalitet bör även produkten som du väljer göra det.

Många använder profilkläderna för att skapa gemenskap. Det handlar ofta om att skapa en enhetlig profil och genom att ge dina anställda uppskattade profilkläder kan ni bygga starka team med kläder som skapar en känsla av samhörighet.Bun Meat Bun - profilkläder, nynäshamn

 


5 FÖRDELAR MED PROFILKLÄDER

 

  • Skapar sammanhållning bland kollegorna
  • Möjlighet att välja praktiska kläder som underlättar i arbetet
  • Hjälper till att lyfta fram företagets kärnvärden
  • Kläderna skapar igenkänning
  • Ger ett professionellt intryck 

 

Rätt plagg för din verksamhet

Profilkläder kan ha olika funktioner. Det kan vara rena arbetskläder, profilerade fritidskläder till anställda och kunder eller en snygg reklamplats. Profilkläder kan också vara plagg som mer tillfälligt skall användas vid event och aktiviteter. Att ge bort kläder med din logo till kunder eller samarbetspartners är ett sätt för dig att få gratis reklam.
Vi erbjuder bra kläder och produkter för olika situationer och i olika prisklasser. Vi har erfarenhet av många olika märkmetoder och kan alltid erbjuda rätt profilplagg för ditt användningsområde.

Vi hjälper dig att hitta rätt profilkläder till ditt företag!


Vi trycker i allmänhet bara plagg som ni köpt genom oss av den enkla anledningen att vi annars inte kan garantera att plagget tål värmen vid tryck. Vi kan trycka på annat plagg om du ändå vill det, men då kan vi inte lämna någon garanti på att plagget eller trycket håller och har heller ingen möjlighet att ersätta det.

 

Behöver ditt företag snygga och praktiska profilkläder?

Fyll i formuläret nedan så hjälper vi dig!

Kontakta oss