Profilkläder skapar sammanhållning

 

Med en rätt avvägt profilering så blir ditt nästa inköp av profilkläder en bra investering och inte bara en nödvändig kostnad. Vi samarbetar med Sveriges mest prisvärda leverantörer av arbetskläder och profilprodukter, och kan erbjuda allt från tryckta pennor till jackor för alla slags företag. Syftet med profilering är att utmärka och synliggöra ditt företag i en positiv bemärkelse, och därmed skapa en ökad medvetenhet om de värden och kvaliteter ditt företag representerar. 
     För väletablerade företag världen över är profilkläder och artiklar en viktig del av marknadsföringen och kommunikationen. När du väljer profilkläder till ditt företag bör du också tänka på att ert varumärke förknippas med de produkter du väljer. Om ditt företags har ett varumärke som ska andas kvalitet bör även produkten som du väljer göra det.

Många använder profilkläderna för att skapa gemenskap. Det handlar ofta om att skapa en enhetlig profil och genom att ge dina anställda uppskattade profilkläder kan ni bygga starka team med kläder som skapar en känsla av samhörighet.Bun Meat Bun - profilkläder, nynäshamn

 


5 FÖRDELAR MED PROFILKLÄDER

 

 • Skapar sammanhållning bland kollegorna
 • Möjlighet att välja praktiska kläder som underlättar i arbetet
 • Hjälper till att lyfta fram företagets kärnvärden
 • Kläderna skapar igenkänning
 • Ger ett professionellt intryck 

 

Rätt plagg för din verksamhet.

Profilkläder kan ha olika funktioner. Det kan vara rena arbetskläder, profilerade fritidskläder till anställda och kunder eller en snygg reklamplats. Profilkläder kan också vara plagg som mer tillfälligt skall användas vid event och aktiviteter. Att ge bort kläder med din logo till kunder eller samarbetspartners är ett sätt för dig att få gratis reklam.
Vi erbjuder bra kläder och produkter för olika situationer och i olika prisklasser. Vi har erfarenhet av många olika märkmetoder och kan alltid erbjuda rätt profilplagg för ditt användningsområde. Hos oss hittar du rätt produkter till ditt företag!


Att tänka på inför köp av profilkläder

 • Vad ska kläderna användas till? När ska de användas?
 • Vilka krav har du på funktion, fickor, färger osv?
 • Var på plagget vill du ha din logotyp?
 • Hur många plagg per person behöver du?
 • Vilka storlekar behöver du?

 » Se våra produktkataloger här!

 

Tryck på kläder, hur funkar det?

Till att börja med behöver vi din logotyp i vektoriserat format. Mått och placering på plaggen kommer vi överens om tillsammans. Vi ger dig råd och gör bedömningar om vad som ser snyggt ut och ger bäst resultat.

Liten upplaga? Ja visst!
Om du vill trycka få plagg eller många olika sorters plagg och produkter är transfertryck det bästa alternativet. Transferdekaler kan lagerhållas och appliceras efter behov. Väldigt smidigt! Du kan med fördel beställa ett högre antal tryck än det just för stunden finns behov av. Sedan kan du enkelt komplettera med enstaka eller flera plagg vid ett senare tillfälle, eller trycka upp allt eftersom ni vet vilken storlek och modell som går åt. Beräkna gärna hur många plagg ni brukar köpa per år. 

 

Fakta om transfertryck

 • Ett snabbt, billigt och snyggt sätt att få sina arbetskläder profilerade.
 • Vi kan göra både stora och små serier. 
 • Hos oss är transfertryck den märkningsmetod som flest kunder väljer. 
 • Priset på en transfer varierar beroende på antalet tryck, storlek och antalet färger.
 • Vid nybeställning av transfertryck är minsta beställning 50 stycken tryck. 
 • Påvärmningen går väldigt snabbt när man väl tagit fram trycken.
 • Trycktekniken passar de flesta tyger och har hög kvalitet. 


Specialproduktion av små upplagor
Ytterligaren en metod som vi gör inhouse är digitaltryckt transfer. Det lämpar sig vi små, snabba upplagor med många färger. Vi gör även utskuren vinyltransfer i 1-2 färger som lämpar sig vid t.ex. namntryck på idrottsplagg.

Vi erbjuder även brodyr och annan typ av märkning. Vid större serier, från cirka 200 plagg och uppåt, lämpar det sig oftast att skicka iväg plaggen på screentryck. Läs mer om olika förädlingsmetoder i vår Profilskola.

Vi trycker i allmänhet bara plagg som ni köpt genom oss av den enkla anledningen att vi annars inte kan garantera att plagget tål värmen vid tryck. Vi kan trycka plagget om du ändå vill det, men då kan vi inte lämna någon garanti på att plagget eller trycket håller och har heller ingen möjlighet att ersätta det.

 

Behöver ditt företag snygga och praktiska profilkläder?

Fyll i formuläret nedan så hjälper vi dig!

Kontakta oss