Profilkläder skapar sammanhållning

Med en rätt avvägt profilering så blir ditt nästa inköp av profilkläder en bra investering och inte bara en nödvändig kostnad. Vi samarbetar med Sveriges mest prisvärda leverantörer av tryckta profilkläder och produkter, och kan erbjuda allt från tryckta pennor till jackor för alla slags företag. Syftet med profilering är att utmärka och synliggöra ditt företag i en positiv bemärkelse, och därmed skapa en ökad medvetenhet om de värden och kvaliteter ditt företag representerar. För väletablerade företag världen över är profilkläder och artiklar en viktig del av marknadsföringen och kommunikationen. När du väljer profilkläder till ditt företag bör du också tänka på att ert varumärke förknippas med de produkter du väljer. Om ditt företags har ett varumärke som ska andas kvalitet bör även produkten som du väljer göra det.

Bun Meat Bun - profilkläder, nynäshamnMånga använder profilkläderna för att skapa gemenskap. Det handlar ofta om att skapa en enhetlig profil och genom att ge dina anställda uppskattade profilkläder kan ni bygga starka team med kläder som skapar en känsla av samhörighet.

 

Några fördelar med profilkläder:


check   Skapar sammanhållning bland kollegorna

check   Möjlighet att välja praktiska kläder som underlättar i arbetet

check   Hjälper till att lyfta fram företagets kärnvärden

check   Kläderna skapar igenkänning

check   Ger ett professionellt intryck 

 

 

Rätt produkt för din verksamhet.

Profilkläder kan ha olika funktioner. Det kan vara rena arbetskläder, profilerade fritidskläder till anställda och kunder eller en snygg reklamplats. Profilkläder kan också vara plagg som mer tillfälligt skall användas vid event och aktiviteter. Att ge bort kläder med din logo till kunder eller samarbetspartners är ett sätt för dig att få gratis reklam.
Vi erbjuder bra kläder och produkter för olika situationer och i olika prisklasser. Vi har erfarenhet av många olika märkmetoder och kan alltid erbjuda rätt profilplagg för ditt användningsområde. 

 


Att tänka på inför köp av profilkläder:

  • Vad ska kläderna användas till? När ska de användas?
  • Vilka krav har du på funktion, fickor, färger osv?
  • Var på plagget vill du ha din logotyp?
  • Hur många plagg per person behöver du?
  • Vilka storlekar behöver du?


Vi hjälper dig att hitta rätt produkter för din verksamhet!

» Se våra produktkataloger här!

 

Behöver ditt företag snygga och praktiska profilkläder?

Fyll i formuläret nedan så hjälper vi dig!

Kontakta oss