Kvalitetstryck till rätt pris!

rollup tryckeri nynäshamn 

Har du en idé om hur din trycksak ska se ut men inte har tid eller rätt redskap för att förverkliga den? Vi hjälper dig! Och även om du redan har kontakt med ett eget tryckeri så kan vi hjälpa dig med framtagning och formgivning av tryckoriginal.
Läs mer om våra grafiska tjänster »

 

Liten upplaga, stor upplaga?

I nära sammarbete med vårt tryckeri (Bokstavligen! Vårt kontor ligger i ett tryckeri) producerar vi alla slags trycksaker. Med ett brett kontaktnät och många samarbetspartners ombesörjer vi det mesta inom grafisk produktion. Skyltar, din logotyp på firmabilen, affischer, prislistor, visitkort, presenkort, dekaler, rollups - listan kan göras väldigt lång. Vi har allt för din verksamhet!

 

Dax att ställa ut?

På en mässa är du defitivt inte ensam. Det är troligtvis du och flera hundra andra företag som slåss om besökarnas uppmärksamet.
Hur gör man för att sticka ut där och då?
Roliga giveaways? Dela ut flygblad? Reklamgodis? Störst monter?
Och när väl den potentiella kunden väl kommit till din monter, vad ska han eller hon få med sig där ifrån?

Kontakta oss så hjälps vi åt att hitta en bra lösning som passar din budget.

 

Designhjälp? Idétorka? 

Har du ingen aning om vad du vill ha? Vi hjälper dig med layout, text och bild - allt från ett enkelt visitkort till mer komplexa produktkataloger. Vi har stor erfarenhet från väldigt varierande verksamheter och uppdrag - vi hjälper dig att hitta rätt!

 

Behöver ditt företag nya trycksaker?

Fyll i formuläret nedan så hjälper vi dig!

Kontakta oss