En liten byrå med stor kompetens

The Brand Studio är en personlig reklambyrå med kunden i fokus. För oss är det viktigt att kunden alltid känner sig välkommen och ihågkommen. Och på tal om bli ihågkommen så är det precis det som vi arbetar med. Vårt mål är att de produkter som vi hjälper dig att ta fram ska hjälpa Dina nuvarnade och potentiella kunder att komma ihåg Dig. Vem du är, vad ditt företag gör och vad ni levererar. Du ska fokusera på det du är bra på och därför vill vi ta hand om din marknadsföring. Vi tror att om man har passion för det man jobbar med så märks det defintivt på slutresulatet, likväl som det är viktigt att ha kul på vägen dit.

AFFÄRSIDÉ: Helhetlösning för företag!

Vår affärsidé är att vara en personlig fullservicebyrå inom profil och reklam. Vi riktar oss främst till små och medelstora företag inom alla slags branscher. Vi vänder oss också till större byråer som kan vara i behov av avlastning. 

Vårt mission är att hjälpa dig som företagare att se bra ut i olika reklamsammanhang. Vi vill göra det enkelt för våra kunder att arbeta med sin marknadsföring genom att avlasta, förenkla och snygga till - utan en massa tekniskt krångel. Genom vår hantering kan vi hjälpa dig att bli tydligare mot dina kunder, både nya och befintliga, med vad ni gör. Vi ser till så att materialet förmedlar rätt känsla av ditt företags vision och värdenVårt mål är ALLTID att du ska bli nöjd och därför hjälper vi dig hela vägen - från idé till färdig produkt! 

Genom att erbjuda personlig service, flexibilitet och kvalitet får vi ett bra och nära samarbete med våra kunder. Den personliga kontakten är A och O för oss. Vi utgår från din affärsidé, dina förutsättningar och dina mål. Och vi utformar reklam anpassad till din bransch, produkt eller tjänst. Vi har bred kompetens och lång erfarenhet och kan på så vis hitta helhetslösningar för dig som kund.
 

Vilka är The Brand Studio?

The Brand Studio STHLM - Vi finns i Nynäshamn!The Brand Studio startade i början av 2014 och vi finns i Nynäshamn längst söder ut i Stockhoms län. Företaget drivs och ägs av dalkullan Jenny Mattsson som bytte skidbackarna i Sälen mot Nynäshamns skärgård. Drömmen om att arbeta med reklam och driva eget företag fanns redan som liten. Jenny gillar att göra bra saker helhjärtat och brinner verkligen för sitt företag.
     2015 blev vi nominerade till årets unga företagare i Nynäshamn, vilket vi såklart är väldigt stolta över.
Tidigare hette vi Garbergs Mattsson Media men vi växte ur kostymen och profilerade om oss. Idag är vi tre personer som arbetar här och vi strävar efter att bli fler.

Vem är du då?

Vem du är eller var du finns i vårt avlånga land spelar ingen roll - vi har kunder från norr till söder i alla möjliga olika branscher. Att jobba med reklam är som att prova på alla branscher på en gång och vi lär oss nya saker varje dag - vilket också ger oss inspiration! Antingen vet du exakt vad du vill ha eller så har du ingen aning - det spelar ingen roll - vi är helt övertygade om att tillsammans kommer vi att få Ditt företag att se bättre ut än innan.

Varmt välkommen till oss!

Kontakt

Jenny Garbergs-Mattsson

Jenny Mattsson

Ägare/Kreativ konsult
jenny@thebrandstudio.se
0768 04 76 46

Anmälan nyhetsbrev