Kundcase

Vi är stolta leverantörer till alla våra kunder. För oss spelar det ingen roll om ni är ett litet eller stort företag, det viktiga är ett gott samarbete. Här nedan visar vi ett litet urval av våra kunder.

Nytt koncept

En av våra lokala frisörer flyttade till ny adress och behövde i samma veva byta namn på sitt företag. Vi hjälpte till att brainstorma fram några namnförslag och designade därefter den nya logotypen i rustik stil.

Helhetslösning för norden

 De är den svenske generalagenten för Becker Motor i norden. Vi hjälper dem med allt från annonser och trycksaker till profilkläder och mässmaterial. Tillsammans tar vi fram reklammaterial som passar den nordiska marknaden.

Fru Jennys nya logotypen

V tog fram en logotyp som matchade hennes närproducerade fika-produkter. Vi har hjälpt Fru Jenny med allt från beställning av kakburkar till design av hemsida.

landslaget-kettlebell

Kettlebell SM och Landslagsdräkt

Tillsammans med Craft har vi tagit fram designen på landslagsdräkten till det svenska landslaget i kettlebell. Dräkten består av jacka, byxa och tights. Riktig WOW-känsla!  På köpet fick även Kettlebellförbundet ett facelift med en ny logotyp. Vi fick också äran att designa medaljerna och t-shirt’s till SM i Kettlebell 2019.

1
medaljerSM

Bilbranschens konungar

Haninge Bilpark behövde en logotyp för att sticka ut ur mängden – för det gjorde de när man väl kom dit. Ett gäng norrländska grabbar i Stockholmsförorten som säljer bilar på löpande band. Skogens konung fick bli deras nya sigill tillsammans med den nya hälsningsfrasen
”Välkommen till oss norrlänningar”.

Konceptutveckling

Det unika med Krubberiet måste upplevas. Vi har hjälpt korvmästarna att vässa deras varumärke. Tillsammans har vi tagit fram ett helhetskoncept. Allt från utseende på korvbodarna, design av korvetiketter till responsiv hemsida och mycket mer.

Avancerad grafik

Q-tagg är företaget från Västerås som försöker lösa ett av världens största miljöproblem. De utvecklar bränslebesparingssystem till fartyg och den största utmaningen är så klart att slåss mot de stora drakarna.
Vi har tillsammans med kunden designat en gedigen säljfolder med 3D-skiss, rolluper och mässprodukter.

Profilering för åkare

Smuts och damm är elektronikens värsta fiende.
Det är vardag för chaufförerna på Lastbilscentralen.
Vi hjälper dem med profilprodukter som tål att användas! Allt från loggade stänkskydd för lastbilarna till inkapslade USB-minnen och arbetshandskar.

Personlig layout

Jessica på Nestor Förlag föreläser om psykisk ohälsa,  skriver böcker och arbetar med skrivterapi. Vi hjälpte henne med bland annat kläder, visitkort och affischer till en mässa.Vi har även tagit fram layouten på en skriv-terapi-kortlek.

Vi gör ditt företagsliv enklare

När Mekonomen i Haninge skulle öppna sin nya bilverkstad tog vi även fram en stor banderoll,
flygblad  och en tidningsannons för att nå ut till
kunder i närområdet. Snabbt och enkelt!

Tryckanpassning och uppdatering

Vår lokala tjejjour ville trycka kläder. Tyvärr var deras logotyp inte anpassad för att tryckas. Vi fick då i uppdrag att ta fram en ny logotyp som liknade deras tidigare. Här ser ni resultatet på både tröja och logotyp. Vi har även hjälpt dem att ta fram pins till alla medlemmar, pennor och fina tablettaskar.

Ett långt samarbete

Vi har hjälp under flera år RamisLägenheter att utveckla och underhålla deras webb och utveckla deras grafiska profil. Här ser du ett exempel på en annons som vi tagit fram till en lokal tidning i Ramundberget.

Kärleken till hantverket

Vi har hjälpt Lima Timmerhus att förädla deras varumärke och få fram känslan av äkta hantverk. Logotypen fick sällskap av lite kurbits, vi valde till två matchande typsnitt samt nya färger. Flaggor, skyltning och tumstockar är några av de produkter vi levererat.

Loggan blev tatuering

Djurkliniken saknade logotyp. Ett naket typsnitt utan någon igenkänning. När de sedan bytte ägare ville de ha en riktig logotyp. Vi behöll typsnittet och adderade en symbol – som blev så omtyckt att en av de anställda tatuerat in den på armen.

Att förädla en anrik logotyp

Kålbäcks Färghall är ett familjeägt företag som grundades år 1910. Den gamla kurbits-logotypen som funnits med väldigt länge behövde en riktig
uppdatering för att kunna användas för produktion av både trycksaker men också på kläder.  Vi förenklade men behöll känslan.

Neonskylten blev logotyp

Vi kom i kontakt med Gesters Hemköp Västertorp när de behövde hjälp att ta fram nya profilkläder till sin personal. Den fantastiska neonskylten på fasaden fick återskapas i vektorgrafik och kunde sedan användas i tryck både på kläderna och mycket annat.

Färgstarka giveaways

Grönt är skönt! Vi älskar färgstarka varumärken.
Vi fick i uppdrag att ta fram profilprodukter, bland annat mössor, nyckelband och pennor till Lås1.