Länge leve ditt varumärke genom en positiv snackis

Som ett nystartat företag är det viktigt att spendera varje krona rätt, och att marknadsföra sig bra. Kan giveaways vara lösningen på båda problemen?

En giveaway följer med till ditt kontor där den bosätter sig. Varje gång produkten används syns logotypen och företagets varumärke stärks. Även besökarna som ser produkten och kan upptäcka företaget. Gåvor är med andra ord marknadsföring som kan leva vidare länge. 

En giveaway följer med till ditt kontor där den bosätter sig. Varje gång produkten användes syns logotypen och företagets varumärke stärks. Även besökarna som ser produkten kan upptäcka företaget. Gåvor är med andra ord marknadsföring som kan leva vidare länge. 

När du vill marknadsföra ditt företag är presentreklam med tryck och giveaways med tryck både en uppskattad och effektiv metod. Varje dag tar en genomsnittlig person emot tusentals budskap via olika mediekanaler. För att klara av att sålla det som är intressant stänger medvetandet av ca 95% av bruset. Om du istället placerar ditt varumärke på produkter som dyker upp i helt andra sammanhang – på fritiden, en isig morgon eller vid fikapausen – får du en helt annan effekt. Då sjunker det in, växer och blir kanske rent av en snackis. I garanterat positiva ordalag. 

Presentreklam är också ett mycket uppskattat sätt att bekräfta relationer till kunder och anställda. Presentreklam används ofta som semestergåva till anställda och kunder eller vid utmärkelser och jubileum. Om man väljer en genomtänkt produkt är presentreklam en mycket bra långsiktigt sätt att marknadsföra sitt varumärke.

Att tänka på inför köp av giveaways

Är du osäker på vad du ska välja?
Ring oss eller ta en titt i vår webbshop: www.goodgiveaways.se

Facebook
Twitter
LinkedIn

Mer från reklamskolan

Hur designar man en bra logotyp?

En logotyp är hjärtat i er synlighet – företagets ansikte utåt, dina kunder ska alltså se den flera gånger och därför måste det

Att skriva en företagspresentation

Formgivning i alla ära, men utan intressant innehåll blir det ingen affär. Det kan röra sig om marknadsföring och reklam, information eller

Tryck på kläder, hur funkar det?

Till att börja med behöver vi din logotyp i vektoriserat format. Mått och placering på plaggen kommer vi överens om tillsammans. Vi

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *