Logodesign & Branding

Kom med en grundidé eller ge oss fria händer
Din logotyp hjälper dig att synas och bli igenkänd. Bra logotyper är rena och tydliga samtidigt som de förmedlar ditt  företags personlighet. Vi hjälper dig att ta fram en logotyp som blir början eller fortsättningen på ett attraktivt varumärke. Är det dags att skaffa en logotyp? Eller vill du kanske vässa till den du har?  Priset styrs av dina behov, önskemål och hur fort du önskar leverans. Se våra olika logo-paket nedan.

Vad behöver du hjälp med?

Exempel på logotyper

Fast pris

Inga tråkiga överraskningar!

När du beställer våra logopaket är priset alltid fast. Oavsett om du har en klar bild av hur din logga ska se ut – eller om du är tom på idéer, så är vårat pris alltid enligt vår prislista eller önskad offert.
Vi erbjuder även expressleverans!
Om du har riktigt bråttom med att få fram din önskade design så finns detta tillval.
Det kostar naturligtvis lite extra men kontakta oss gärna för pris.
Normal leveranstid är cirka en månad.

Redo för tryck

Mer än bara design och vektorisering.

Det är många faktorer som måste uppfyllas när en logotyp ska tas fram. Många saker som man kanske inte alltid tänker på förrän det är för sent och man har spenderat mycket pengar och tid på att marknadsföra en logga som inte fungerar i praktiken, det vill säga – vid tryck. En viktig faktor är att logotypen inte får innehålla för små detaljer, ha för mycket specialeffekter och helst se bra ut i svartvitt.

Läs mer om tryckanpassning här.

Nöjd-Kund-Garanti

Vi vill att du ska älska
din nya logotyp.

Vi jobbar till du blir nöjd!
Vi har alltid en personlig kontakt med våra beställare när vi skapar en logotyp. Det ger tillfälle att bolla idéer, tankar och ge feedback.
Nöjd-kund-garanti innebär att om vi inte lyckas tillgodose dina önskemål får denne självklart gå till någon annan leverantör och behöver då inte heller betala något. Vi äger dock rättigheterna till alla våra skisser och förslag.

Läs våra allmäna villkor här.

Detta ingår alltid

Ny logotyp

Din logotyp hjälper dig att synas och bli igenkänd.

Logotypen är den viktigaste grundpelaren i din marknadsföring så det är viktigt att den är med redan från början. Vi designar din logotyp, anpassad till din bransch och önskemål.

Nystartspaket

Specialpris på logodesign
för dig som haft företag i max 1 år.

Fast pris

4 500 kr

Logotyp

Ett bra pris för ett litet företag
som bara behöver en logotyp.

Fast pris

9 000 kr

Logotyp + Miniguide

Design av logotyp och
liten brand style guide.

Fast pris

10 900 kr

Branding-paket

Vi skapar hela företagsprofiler och hjälper er hitta rätt uttryck.

En grafisk profil är inget annat än ert företags ansikte utåt. Det är ofta den första bilden man får av er och ska hjälpa er att förmedlar det ni vill berätta och som hjälper dig att sälja bättre.

Basic

Baspaket: Grafisk profil

Fast pris

15 900 kr

Standard

Standardpaket: Grafisk profil

Fast pris

22 900 kr

Premium

Premiumpaket: Grafisk profil

Fast pris

25 900 kr

Hittar du inte det du söker?

Rebranding

Det är inte bara nystartade företag som kan behöva få en ny logga designad. Med utgångspunkt från originalet förbättrar vi din logotyp och grafiska profil så den passar ditt företag även i framtiden.

Man brukar säga att man bara får en chans till ett första intryck, men när det gäller en  grafisk profil eller en logotyp så går det faktiskt att rebranda sig och hitta en ny image. Rebranding är ett alternativ för dig som har ett etablerat varumärke men behöver en uppdatering och uppfräschning av befintligt material. Ofta beror detta på att verksamheten har utvecklats vidare och man behöver säkerställa de värden företaget nu står för finns representerade i logotypen. Priserna här skiljer sig lite beroende på vad du kommer med för underlag.

Vektorisering

Från pixelgrafik till vektorgrafik.
Tryckanpassning av logotyp.

PRIS

Offert

Remake

Uppdatering av befintlig logotyp. För dig som behöver ändra eller lägga till något.

Pris

Offert

Make Over

”Make over” för dig som vill uppdatera
ditt företags utseende.

Pris

Offert