Mässa och Event

Vi hjälper dig med allt du behöver för att lyckas på mässan!

På en mässa är du definitivt inte ensam. Det är troligtvis du och flera hundra andra företag som slåss om besökarnas uppmärksamhet.
Hur gör man för att sticka ut där och då?
Och hur gör du för att kunden ska komma ihåg ditt företag?
– Roliga giveaways?
– Dela ut flygblad?
– Godast reklamgodis?
– Störst monter?
– Tävlingar?
Vi hjälper dig med allt från 3D-skisser på montern
till innehållet i era goodiebags!

Populära produkter

Reklamballonger – en oslagbar budskapsbärare! Ballonger är den perfekta platsen för reklam. De syns bra på långt håll och lockar blicken till sig.

159 kr

Den populäraste trottoarskylten med en praktisk toppskylt för er logo. Akrylfönster med magnetlist så att ni enkelt kan byta budskap.

1902 kr

Idealiskt för events eller andra aktiviteter. Lätt att sätta upp. Välj mellan olika tillbehör som tex olika väggar, vikter eller stormlinor.

Från 2757 kr

"Vad behöver jag till mässan?"

…och när de potentiella kunderna väl kommit till din monter, vad ska de få med sig därifrån?

Kortfattat: Välj dina giveaways med omsorg. Be oss om hjälp att hitta rätt.
Syftet med profilering är att utmärka och synliggöra ditt företag och därmed
öka medvetenhet om de värden och kvaliteter ditt företag representerar. 
Vi hjälper dig att hitta rätt produkter till ditt företag.

Därför är pennan oslagbar

Pennor är ett av de mest effektiva och populära sätten att annonsera på. Produkter som är användbara såsom pennan, tenderar att gå från person till person under en lång tidsperiod. Varje användare har enligt statistik sin penna i sex månader innan den går vidare. Det går i genomsnitt att skriva ca fem mil med en penna, eller motsvarande 45 000 ord. Pennan exponeras dessutom ca 5000 gånger under sin livstid.

Länge leve ditt varumärke
genom en positiv snackis

När du vill marknadsföra ditt företag är presentreklam med tryck och giveaways med tryck både en uppskattad och effektiv metod. Varje dag tar en genomsnittlig person emot tusentals budskap via olika mediekanaler. För att klara av att sålla det som är intressant stänger medvetandet av ca 95% av bruset. Om du istället placerar ditt varumärke på produkter som dyker upp i helt andra sammanhang – på fritiden, en isig morgon eller vid fikapausen – får du en helt annan effekt. 

outdoor2