En reklambyrå
med hjärta

The Brand Studio är en lite trevligare reklambyrå med fokus på personlig service och bra kvalitet. Det är viktigt att synas och att se bra ut – vi hjälper dig med både och.

Vi är kreativa, idérika och lösningsorienterade – vi försöker alltid hitta rätt produkt till våra kunder, oavsett budget eller storlek på företaget.
Vi är riktiga entusiaster och gillar att arbeta med likasinnade. Vi tror att om man har passion för det man jobbar med så märks det definitivt på resultatet. Du ska göra det du är bra på och för att kunna lösa dina behov på bästa sätt så vill vi lära känna dig och ditt företag. Samtidigt som ni sparar tid och kan fokusera på er verksamhet, bygger vi ditt varumärke starkare.

Vårt mål är att det vi skapar åt dig ska hjälpa dina nuvarande och potentiella kunder att komma ihåg Dig. Hur man lyckas med detta skiljer sig naturligtvis från kund till kund men ett öppet och nära samarbete är en självklarhet för att lyckas.

slogan

Dream Team

Jenny Mattsson

Dalkullan som bytte skidbackarna i Sälen mot Nynäshamns skärgård.
Drömmen om att arbeta med reklam och driva eget företag fanns redan som liten.
Hon är entreprenör ut i fingerspetsarna och har ALLTID nya idéer.
Jenny är grundare av företaget.

Minea Lagestam

Minea är vårt energiknippe, alltid glad och positiv. Hon kommer från Nynäshamn,
men upptäcker gärna andra delar av planeten. Minea är en riktigt vass formgivare
som hjälper dig med idéer och designförslag.

Christian Berntsson

Den glada skåningen som älskar sport – vi tror att han spenderar mer tid på de lokala arenorna än han är hemma. Han har stor erfarenhet av att driva företag och kommer senast från Team Sportia i Nynäshamn. Christian är delägare i bolaget.

Jonas Olsson

Jonas brinner för företagande och föreningslivet. Han har tidigare arbetat inom restaurang, turism och mäklarbranschen vilket gör att han lätt kan titulera sig som tusenkonstnär. Som vår säljare hjälper han våra kunder att hitta rätt produkter till din verksamhet.

Mathilda Lindberg

Matilda är vår stjärna som tar hand om vårt eget textiltryckeri. Mathilda kommer från restaurangvärlden och är snabb som få! Hon har hand om alla leveranser och ser till så att allt blir klart i rätt tid (om inte snabbare).

Vad tycker våra kunder?

Vi förverkligar och utvecklar din idé

Vårt mål är ALLTID att du ska vara nöjd och därför är vi med dig hela vägen – från idé till färdig produkt!

Vår affärsidé är att vara en fullservicebyrå inom profil och reklam. Vår styrka är personlig service, flexibilitet och bra kvalitet. Genom att erbjuda komplett profilering får vi ofta ett långt och nära samarbete med våra kunder. Vi arbetar med företag olika slags branscher. Våra tjänster och produkter passa alla företag som är i behov av att synas, det vill säga de flesta. Vi samarbetar även gärna med andra byråer och profilföretag som kan vara i behov av avlastning eller kompetens.

Vår mission är att hjälpa dig som företagare att se bra ut i olika sammanhang. Vi vill göra det enklare för våra kunder att arbeta med sin marknadsföring genom att avlasta, förenkla och snygga till. Vi utgår från din affärsidé, dina förutsättningar, dina mål – och utformar reklam anpassad till din bransch, produkt eller tjänst.
Vi ser till så att hela företaget visuella identitet speglar era visioner och värden – med rätt känsla och budskap. Med vår erfarenhet och kunskap hjälper vi dig att bli tydligare mot din målgrupp genom att hålla en enhetlig kommunikation utåt. Tack vare vår breda kompetens och kunskap om profilprodukter, profilkläder, trycksaker, skyltning och mässmaterial kan vi erbjuda våra kunder allt detta från en och samma kontakt. Kort sagt är vi en fullservicebyrå – eller din externa marknadsavdelning.

Vår historia

2014

Företaget startar den 10 februari 2014. Garbergs Mattsson Media, som företaget hette då, började sin verksamhet i ett litet kontor i Årsta.
Senare samma år flyttar vi till Nynäshamn.

2014
2015

Företaget blir nominerat till Årets Unga företagare i Nynäshamns kommun. “Med stor erfarenhet av profilprodukter och känsla för färg och form ger de sina kunder stilsäker marknadsföring”.

2015
2016

Vi växer ur kostymen och byter namn till The Brand Studio och med nya mottot ”att föregå med gott exempel” slår vi oss fram både lokalt och nationellt för att växa. Vi vill visa andra företag hur man gör för att synas!

2016
2017

Tillsammans med Team Sportia Nynäshamn tar vi fram en klädeskollektion riktad mot våra turister. Den blir omåttlligt populär både hos besökare och lokalbefolkningen. Flera investeringar görs!

2017
2018

Vi växer fort under året och behöver mer yta i de befintliga lokalerna för att få plats. Vi arbetar med både nya och gamla kunder samt flera lokala föreningar. Vi avslutar året med ett fint resultat och bildar aktiebolag!

2018
2019

The Brand Studio fortsätter att växa i rask takt. Bolaget rekryterar 2 nya team-medlemmar och tar in en delägare. Vi lanserar webblösningen klubbtryck.se och många lokala föreningar ansluter sig. Jenny blir för andra gången nominerad till årets unga företagare.

2019
2020

Strax innan Covid-19 börjar härja ute i världen bestämmer vi oss för att flytta till större lokaler, där vi satsar på öppna vår yrkesbutik. På hösten rekryterar vi en säljare och en ny formgivare till vårt team.

2020

Vem är du?

Vem du är, vilken yrke du har eller var du finns i vårt avlånga land spelar ingen roll – vi har kunder i hela Sverige – från norr till söder i alla möjliga olika branscher. Allt från enmansföretag och föreningar till större bolag, organisationer och kommuner.

Att jobba med reklam är som att prova på alla branscher på en gång och vi lär oss nya saker varje dag – vilket också ger oss inspiration. Antingen vet du exakt vad du vill ha eller så har du ingen aning – det spelar ingen roll – vi är helt övertygade om att tillsammans kommer vi få ditt företag att se bättre ut än innan.

Vem du än är och vad du än gör, varmt välkommen till oss!

Scroll to Top