Profilkläder

Vi hjälper proffs att se ut som proffs!

För väletablerade företag världen över är profilkläder och artiklar en viktig del av marknadsföringen och kommunikationen. När du väljer profilkläder till ditt företag bör du också tänka på att ert varumärke förknippas med de produkter du väljer. Om ditt företag har ett varumärke som ska andas kvalitet bör även produkten som du väljer göra det. Vi erbjuder bra kläder och accessoarer för olika situationer och i olika prisklasser. Vi har erfarenhet av många olika märkmetoder och kan hjälpa dig att hitta rätt profilplagg för ditt användningsområde. Vi samarbetar med Sveriges mest prisvärda leverantörer av hantverks- och profilkläder. Vi erbjuder arbetskläder för alla slags företag och verksamheter.

Populära produkter

Klassisk t-shirtmodell. Single jersey i kammad bomull. Modellen har elastan i halsribben för ökad hållfasthet. Finns i flera färger!

49,90 kr

Vind- och vattentät skaljacka med tejpade sömmar i avvikande färg, jackan har god andasfunktion. Fleecefodrad krage med justerbar huva.

998 kr

En omtyckt klassisk chinosmodell i tålig canvas som passar för en mer dressad stil. Anpassade för både dam och herr.

527 kr

5

fördelar med
profilkläder

  • Kläderna skapar igenkänning
  • Skapar sammanhållning bland kollegorna
  • Ger ett professionellt intryck
  • Möjlighet att välja praktiska kläder som underlättar i arbetet
  • Hjälper till att lyfta fram företagets kärnvärden
  • Tryck på egna kläder?

Vi trycker i allmänhet bara plagg som du köpt genom oss av den enkla anledningen att vi annars inte kan ge garanti på att plagget tål värmen vid tryck. Om du ändå vill ha tryck på dina egna plagg kan vi hjälpa till med det – men då kan vi inte lämna någon garanti på att plagget eller trycket håller och har heller ingen möjlighet att ersätta det.

Rätt plagg för din verksamhet

Syftet med profilering är att utmärka och synliggöra ditt företag i en positiv bemärkelse, och därmed skapa en ökad medvetenhet om de värden och kvaliteter ditt företag representerar. Många använder profilkläderna för att skapa gemenskap och sammanhållning. Det handlar ofta om att skapa en enhetlig profil och genom att ge dina anställda uppskattade profilkläder kan ni bygga starka team med kläder som skapar en känsla av samhörighet.

Profilkläder kan ha olika funktioner. Det kan vara rena arbetskläder, profilerade fritidskläder till anställda och kunder eller en stilig kostym till ditt säljteam. Profilkläder kan också vara plagg som mer tillfälligt skall användas vid event och aktiviteter. Att ge bort kläder med din logo till kunder eller samarbetspartners är ett sätt för dig att få gratis reklam. 
Här kan du läsa mer om hur tryck på kläder går till.

Scroll to Top