Profilkläder

Vi hjälper proffs att se ut som proffs!

Syftet med profilering är att utmärka och synliggöra ditt företag i en positiv bemärkelse och därmed skapa en ökad medvetenhet om varumärket. För stora företag världen över är profilkläder en mycket viktig del av marknadsföringen och kommunikationen. Men det har på senare tid även blivit viktigt för mindre företag.
Profilkläder används bland annat för att skapa gemenskap, sammanhållning och för att visa en enhetlig profil. När du väljer profilkläder till ditt företag bör du också tänka på att ert varumärke förknippas med de produkter du väljer. Om ditt företag har ett varumärke som ska andas kvalitet bör även produkten som du väljer göra det.

Populära produkter

Klassisk t-shirtmodell. Single jersey i kammad bomull. Modellen har elastan i halsribben för ökad hållfasthet. Finns i flera färger!

Unisex skaljacka i modern passform med fast huva och extra detaljer. Finns även matchande byxa Seabring till denna jacka.

Praktisk 5-ficks hybridbyxa med dampassform i stretchig kvalitet för optimal rörelsefrihet och komfort. Finns även i herrmodell.

5

fördelar med
profilkläder

Vi trycker i allmänhet bara plagg som du köpt genom oss av den enkla anledningen att vi annars inte kan ge garanti på att plagget tål värmen vid tryck. Om du ändå vill ha tryck på dina egna plagg kan vi hjälpa till med det – men då kan vi inte lämna någon garanti på att plagget eller trycket håller och har heller ingen möjlighet att ersätta det.

Rätt plagg för din verksamhet

Profilkläder kan ha olika funktioner. Det kan vara rena arbetskläder, profilerade fritidskläder till anställda och kunder eller en stilig kostym till ditt säljteam. Profilkläder kan också vara plagg som mer tillfälligt skall användas vid event och aktiviteter. Att ge bort kläder med din logo till kunder eller samarbetspartners är ett sätt för dig att få gratis reklam.

– Vi erbjuder arbetskläder för alla slags företag och verksamheter.
– Vi erbjuder bra kläder för olika situationer och i olika prisklasser.
– Vi
har erfarenhet av många olika märkningsmetoder och kan hjälpa dig att hitta rätt profilplagg för ditt användningsområde.
Här kan du läsa mer om hur tryck på kläder går till.