(0)

Så beställer du profilprodukter

Entevor AB är ett skyltföretag i Jordbro med en egen profil- och reklambyrå inhouse som vi kallar för The Brand Studio by Entevor.
För att du så enkelt och smidigt som möjligt ska kunna beställa dina profilprodukter online har vi gjort en liten guide för hur en beställning normalt går till:


1. Välj produkterna som du vill beställa

Detta gör du genom att klicka dig runt på bland våra olika kategorier och produkter eller genom att söka efter den produkt du önskar i vår sökfunktion.

2. Läs på om produkterna

När du hittat produkterna som du söker klickar du "Läs mer" för att få mer information om t.ex. pris, färg, minsta antal, leveranstid osv. För att se priser klickar du på knappen "Beräkna pris/Beställt". Där fyller i i önskat antal och önskad tryckmetod.
För att få pris på brodyr eller tryck på kläder behöver vi få in en förfrågan från dig. Följ beställningsförfarandet nedan.

Har du någon kompletterande fråga är du alltid välkommen att kontakta via mail profil@entevor.se eller telefon 08-504 100 40.

3. Beställning

När du beställer profilprodukter genom vår hemsida är ingen order bindande för ens du godkänt offert och korrektur från oss.
När du bestämt dig för vilken produkt du önskar så finns det två alternativ:

Alternativ 1 - Via vår webshop
För att beställa via hemsidan lägger du till önskade varor i kundvagnen genom att fylla i antal och eventuell tryckmetod genom att klicka på "Lägg till i kassan". När du är klar med det klickar du på knappen "Kundvagnen" högst upp i högra hörnet för att komma till kassan - klicka på "Gå till kassan".

Här kan du ladda upp din logotyp i vektoriserat format, oftast .eps .ai eller .pdf. Fråga oss om du känner dig osäker. Vi kvalitetssäkrar alltid din logotyp!
Fyll i alla dina uppgifter så noga du kan och ställ gärna frågor eller ge oss så specifik information du kan under fliken "Övriga uppgifter".
Om du har dina Pantone (PMS) färgkoder tillgängligt skriv in det här.
Efter det kommer vi höra av oss till dig med en kompletterande offert samt korrektur.
Klicka sedan på "gå vidare" och välj

Alternativ 2 - Maila oss

Skicka ett mail med din order till profil@entevor.se.
Vi behöver då följande information:
- Kontaktperson med telefonnummer
- Organisationsnummer
- Leverans- och faktureringsadress
- Produktens namn (bifoga gärna en länk)
- Färg på produkten
- Antal
- Färg på tryck (Pantone/PMS/CMYK)
- Logotyp/Tryck
- Eventuell deadline

OBS! Vi bekräftar alltid en inskickad order med ett mail med en offert eller orderbekräftelse samt ett korrektur. Detta oavsett om ni fyller i formulär eller mailar till oss. Om ni ej fått en bekräftelse, vänligen kontakta vår kundsupport omgående.

4. Orderbekräftelse och korrektur

Vi svarar normalt inom 24 timmar från dess att du skickat in din beställning. Vi svarar med en offert samt ett korrektur (en digital skiss på produkten med ert tryck på). Om priset och tryckets placering stämmer godkänner du genom att svara på mailet. Var alltid noga med att studera både offert och korrektur noga för att undvika onödiga fel.

5. Leverans

Efter ca 2-4 veckor från lagd beställning levereras dina produkter till dig. Leverans sker antingen från oss eller direkt från något av våra tryckerier. Frakten sker med någon typ av företagspaket (Posten, DHL, UPS, TNT eller Schenker).

6. Betalning

Vid godkänd kreditprövning sker betalning mot faktura som skickas via e-mail. Betalningstiden är normalt 30 dagar och betalning sker till vårt bankgiro.
Vid ej godkänd kreditprövning, så sker betalning i förskott enligt överenskommelse.